Articles

Як побудувати систему мотивації персоналу?

01.12.2022

Можна вигадати найкласніший продукт, побудувати велику компанію, ідеально налагодити бізнес-процеси, але цього недостатньо. Якщо співробітники не розуміють, у чому цінність продукту та бізнесу, не відчувають, що їхню працю цінують — все буде марно.

подробнее >>

Впровадження системи мотивації у компанії

01.12.2022

Мотивація — важливий інструмент, який стане у нагоді і керівнику великої компанії, і менеджеру проекту.

подробнее >>

Хто такий коуч?

26.11.2022

Ми вирішили дати максимально повний відповідь на запитання "хто такий коуч". У сучасному світі людина щодня стикається з новими викликами та складнощами, які необхідно долати. Іноді самостійно вибрати правильний шлях у життя, вирішити якесь питання чи вибудувати свою лінію поведінки складно. У такому разі на допомогу приходити коуч – той чарівник, який допоможе розплутати клубок думок та вчинків, розставити пріоритети та виявити сховані таланти свого підопічного.

подробнее >>

Робота коуча: поєднання теорії та практики

26.11.2022

Зазвичай робота з клієнтом починається з оцінки його готовності до взаємодії в коучинговому форматі та аналізу поточного стану речей.

подробнее >>

Создание приложений для Андроид

26.10.2022

Создание приложений для Андроид актуально, поскольку данная операционная система остается наиболее популярной, и вряд ли это изменится в ближайшие годы. Если верить статистике, более 80% всех мобильных устройств работают под этой ОС.

подробнее >>

Как успешно подготовиться к ЗНО. Советы от экспертов

25.10.2022

Для успешного поступления в ВУЗ, очено важно успешно сдать ЗНО, к которому необходима серьезная и комплексная подготовка. От результатов сдачи этих экзаменов зависит то, в какой университет и на какую форму обучения получится попасть у абитуриента

подробнее >>

Як налаштувати реєстрові поповнення

04.10.2022

 Реєстрові поповнення – це можливість в один й той самий час проводити декілька платежів з використанням різних реквізитів. Така функція допомагає швидше виконувати фінансові справи. Це ідеальна система для ФОП, яким потрібно регулярно розраховуватися з партнерами. Умови дійсно максимально вигідні. Всього за декілька кліків можна створити 2-10 або навіть більше платежів. Гарантований переказ буквально за лічені секунди. Для цього користувачеві достатньо просто вказати суму та картку. Все інше виконає система.

подробнее >>

Особливості вибору касового апарату: ключові фактори для правильної покупки

23.08.2022

Нині абсолютно всі українські підприємці мають використовувати реєстратори розрахункових операцій під час здійснення власної комерційної діяльності. Таке зобов'язання прописане у чинному законодавстві України, тому жоден бізнес не може обійти цю вимогу.

подробнее >>

Що таке коучинг?

16.08.2022

Бізнес-коучинг - це партнерство між коучем (від англійського coach) і коучи (наголос на останньому складі, від англійського слова coachee), метою якого є підвищення результативності останнього за рахунок досягнення позитивних змін у його поведінці на робочому місці та мотивації.

подробнее >>

Як запроваджувати стандарти обслуговування?

16.08.2022

Хороший сервіс завжди може стати “візитною карткою компанії” конкурентною перевагою. Все більше компаній приділяють цьому увагу, хоча досі не всі чітко розуміють, що сервіс, попри поширену думку, це не посмішки та бонуси.

подробнее >>