Полезная информация

Як покращити розвиток особистості?

12.04.2023

Особистий розвиток. Зосередження уваги на власному індивідуальному плані особистого розвитку посилює ваші внутрішні якості і перетворює ваші мрії та сподівання на реальність. Ваш потенціал безмежний, і інвестування в особистий розвиток це спосіб використовувати ваші численні таланти. Постановка цілей і завдань того, чого ви хочете досягти, чого ви хотіли б досягти в короткостроковій чи довгостроковій перспективі, може покращити ваш особистий розвиток.

1. Будь тут і зараз!
Чомусь, начитавшись Ошо, люди переконані, що треба перебувати в моменті і думати про минуле чи майбутнє погано. Чорт забирай, думай скільки завгодно і про що тільки забажаєш. Просто не влаштовуй багатоденних ностальгій чи відльоту у свою фантазію. Це було на увазі духовними практиками, а не те, що не можна думати ні про що, крім того, що відбувається в цю секунду.
2. Ніколи не здавайся!
Якщо ви ритимете тунель ложкою, навряд чи з цього вийде щось хороше. Зайва завзятість зрідка справді робить людину успішною, але зазвичай це лише шкодить їй. Замість завзятості просто тверезо оцінюйте факти та змінюйте стратегію, навіть якщо вона не відповідає початковому плану.
3. Повір у свою мрію!
Коли я бачу ріпости з бізнес-цитатника, моє тіло пробирає тремтіння. Який сенс вірити у свою мрію, якщо ти з нею нічого не робиш? Ну от серйозно: уявили ви мрію, візуалізували її за повною програмою. Чи наблизилась вона до вас хоч на метр? Звичайно, ні. Вірити у свою мрію та твердо йти до її досягнення – це різні речі.
4. Доводь розпочате до кінця!
Не знаю, чи один я такий чи нас багато, але мені ніколи не подобалося доводити почате до кінця. Я відчуваю велику фрустрацію, якщо продовжую робити те, що почав навіть після того, як уже охолонув (а остигаю я в середньому через 1 день). Згвалтування свого мозку та тіла ще нікого не призводило до добрих наслідків. Знайдіть людину, яка доводитиме почате до кінця, а самі кидайте справи на півдорозі і будьте щасливі!
5. Читай правильні афірмації!
"Я успішний". «Всесвіт рясна». "Я грошовий магніт". Людей, які вимовляють такі фрази, мало хто бачив на вулиці. А ось тренінги з успішного успіху та секретних секретів просто переповнені такими унікумами. Чорт забирай, ви правда думаєте, що сама фраза «Я грошовий магніт» додасть вам грошей? Особливо після того, як ви відкриваєте свій гаманець, а там хрумтить остання купюра в 100 гривень? Де ваш магніт, а?
6. Ефективно використовуй свій час.
Мене нудить від людей, які керуються заповідями Гліба Архангельського та принципами GTD. Якщо я сьогодні працювати не хочу і ця думка спала на думку тільки тоді, коли я відкрив кришку свого ноутбука, я мовчки його закриваю і їду тусити до океану або читаю книги вдома. Якщо і це набридло, я просто сідаю за комп'ютер і починаю серфити в інтернеті все, що мені цікаво. Так народжувалися багато геніальних ідей для моєї компанії. Вмійте бути неефективним собі насолоду.
7. Ти вершитель своєї долі, візьми життя під контроль!
Зрозумійте мене правильно, я не проти керування своїм життям. Але безглуздо заперечувати, що багато феноменальних результатів, у тому числі й наукових відкриттів (думаю, всі пам'ятають історію про День Велосипеда) відбувалися внаслідок звичайної випадковості. Так само, як ви зустрічаєтеся зі старим знайомим на вулиці, не чекаючи цього, у житті теж відбуваються багато речей, які ви не могли прогнозувати. Їх не треба контролювати, більше того — ви не можете їх контролювати. Все, що нам залишається, використовувати ці події з максимальною вигодою для себе.Також пропонуємо манікюр теремки, знижка 50%  https://www.instagram.com/gradilolya/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D акція діє завжи.


8. Полюби ближнього свого.
Якщо хтось у вашому оточенні повний кретин, не варто обманювати себе. Якщо вас дратує ваш начальник, його не треба за це любити. Якщо вас б'є чоловік, просто йди від нього, і все. Замість миритися з тими речами, які нам не подобаються в інших людях, оточіть себе тими, з ким вам цікаво і кого не потрібно терпіти.
9. Алкоголь – це зло!
Звісно, я також читав Аленна Карра. Так, я перестав пити і довгий час цим пишався. Я дивився на людей, що п'ють, як на простих смертних, і те саме став помічати і серед інших людей, які не п'ють. В алкоголі мало хорошого, але якщо ви п'єте помірно і не для того, щоб познайомитися з гарною дівчиною і відвезти її на орендовану квартиру (бо без алкоголю тупо страшно) або п'яним перебувати з друзями, бо без спиртного
ними нудно, нічого
поганого у цьому немає. Пийте помірно на втіху, розуміючи, навіщо ви це робите і що отримуєте, і буде вам щастя.
10. Потрібно мати своє хобі
Потрібно не мати хобі, а заробляти на ньому. Не повинно бути у вас такого поняття це робота, а це моє хобі. З ранку до вечора я займаюся роботою, у вихідні у мене є кілька годин для хобі. Робота і має стати вашим хобі!
11. Розширюй зону комфорту
Популярним є переконання, що треба гнатися відчувати себе у всіх страшних ситуаціях. Адже, як кажуть успіхологи, «Енергія знаходиться там, де страх». Вчора вночі у мене по хаті пробіг величезний тарган. За теорією зони комфорту мені треба було б обійняти його, загорнути в ковдру і покласти спати на сусідню подушку. Розширювати зону комфорту це робити речі, які утримують вас від ваших цілей, а не просто поспіль шукати пригоди на голову.
12. Думай та багатіший
Так, правда, сиди, думай і відчувай, як твої кишені наповнюються повітрям. Від «думання» ще ніхто не став багатшим. Людський мозок чіпляється за лазівки і завжди хоче їх використати. Фільм «Секрет» перестав працювати ще до того моменту, як його випустили. Для того, щоб розбагатіти, вам треба просто працювати. Думати — це привілей тих, хто розбагатів.
13. Не дивись телевізор
Не дивитись телевізор — це означає не дивитись новини, в яких вам промивають мізки. А якщо ти дивишся нейшнл джеографік, це набагато краще ніж сидіти в контакті, імітуючи бурхливу робочу діяльність.
14. Радуйся тому, що ти маєш
Напевно, я здаюся багатьом цинічним, але я вважаю, що більшості людей СНД радіти нема чому. Серйозно, як можна бути радісним від того, що маєш дружину, яка компостує мозок. Як можна радіти начальникові, який покриває тебе матюком і самореалізується таким чином. Перш ніж радіти, влаштуйте своє життя так, щоб було чому радіти. А після цього вже можна попрацювати над тим, щоб отримати більше задоволення від того, що у вас є. Але, чорт забирай, вдавати, що все нормально в той час, як ви страждаєте від свого життя, точно не варто. Це просто самообман.
15. Терміново знайди своє призначення
І немає ніякого «призначення». Призначенням називають улюблену справу. Чому «знайди улюблену справу» нікого не мотивує? Вам хочуть донести, що це складно, а насправді за 10 хвилин робиться. Займатись тим, що вас заряджає, можна вже сьогодні. Не треба відкладати це наступне життя.
16. Идеальная духовная жизнь — это жизнь монаха
Монахи — это обычные трусы, которые боятся заниматься своим развитием в социуме и поэтому сматываются в какое-нибудь тихое место, лишь бы их не трогали. Почитайте Гурджиева, «Опыт Дурака» Норбекова, Кундалини, "Эволюционную энергию в человеке", «Монаха, который продал свой феррари», в конце концов. Монахи сами прекрасно понимают, что недостаточно сильны, чтобы быть в социуме. Только у нас их считают вершиной эволюции.
17. Долой офисное рабство, познай жизнь в путешествии
В кругосветном путешествии я уже 8 месяцев и знаю, о чем говорю. Жизнь в путешествии не меняется. Меняется обстановка вашей жизни. Но если у вас вместо счастья дерьмо и вы думаете, что путешествие все изменит — хаха. Ничего не поменяется, вы смените только обстановку. Для того чтобы быть счастливым, путешествие вам совсем не нужно.
18. Не сиди в соц. сетях
Да пользуйтесь вы ими, сколько хотите. Соц сети — это хорошо и удобно. Порой даже с очень деловыми людьми можно переписываться в социалках. Недавно у меня была беседа в фейсбуке с СЕО одной компании, оборот которой в прошлом году составил 25 млн долларов. А еще с 3-мя, у которых оборот от 5 до 10 млн долларов — во Вконтакте. Если своим временем в социальных сетях управляете вы, а не они, используйте себе во благо, это действительно эффективный инструмент.
 

 

<< Назад