Полезная информация

Адвокат зі стягнення боргу

18.08.2023

Через непросту фінансову ситуацію виникає проблема повернення кредитору коштів, які боржник запозичив.

Не всі боржники належним чином виконують свої обов'язки, а терпіння кредитора не вічне. Кредитору доводиться вживати певних заходів, щоб кошти йому повернули.

Однак не варто самостійно вживати будь-яких примусових заходів. Адже внаслідок таких заходів можна серйозно порушити закон.

    Як можна вирішити питання щодо стягнення боргів?
Як правило, питання повернення боргу намагаються вирішити у позасудовому порядку. Проте такі спроби часто лишаються нерезультативними. При цьому необхідно пам'ятати, що єдиним законним способом примусового стягнення коштів із боржника є судовий порядок. Наша компанія, пропонує безкоштовна консультація юриста Київ, та повсій Україні.

Щоб гроші вам повернули, а ваші нерви – збережені, звертайтеся до послуг кваліфікованих адвокатів зі стягнення боргу. Саме адвокат зі стягнення допоможе вам найефективніше реалізувати право на судовий захист.

Юристи та адвокати по стягненню боргів можуть представляти ваші інтереси як у позасудовому порядку, тобто безпосередньо контактуючи з вашими контрагентами, так і в судовому порядку, захищаючи ваші права та інтереси в суді.

Наша колегія пропонує такі послуги для стягнення боргів:
  - проведення консультації адвоката та надання правової оцінки про можливі шляхи вирішення проблеми пов'язаної зі стягненням боргу;
  - допомога адвоката щодо вжиття заходів щодо досудового врегулювання спору;
  - послуги адвоката щодо складання процесуальних документів для стягнення боргів у судовому порядку;
  - послуги адвоката зі збору необхідної бази доказів;
  - Подання адвокатом інтересів клієнта в суді;
  - та інші послуги адвоката щодо стягнення боргів.

Окрім інтересів кредитора, наші адвокати зі стягнення працюють також і з боржниками.

Ми пропонуємо такі послуги боржникам:
  - консультація адвоката за матеріалами справи та надання правової оцінки ситуації;
  - послуги адвоката щодо представлення інтересів боржника перед кредитором у досудовому порядку;
  - послуги адвоката щодо представлення інтересів боржника в суді;
  - Допомога адвоката при складанні процесуальної документації;
  - Допомога адвоката при збиранні доказової бази для суду;
  - Інші послуги та адвоката зі стягнення боргів.

   Адвокат зі стягнення аліментів.
В Україні нерідка ситуація, коли після розлучення колишній чоловік відмовляється платити або не платить аліменти на дитину або дітей, у зв'язку з чим інший чоловік часто звертається за допомогою до суду. Для того, щоб стягнути кошти на дітей, необхідно звернутися до адвоката щодо стягнення аліментів, який може проконсультувати вас, скласти позовну заяву до суду, зібрати доказову базу та подати ваші інтереси до суду.

   Навіщо потрібні адвокати зі стягнення боргів?
Звернувшись до адвоката або юриста за борговими зобов'язаннями, ви зможете уникнути неприємних моментів та турбот, пов'язаних із поверненням коштів. Також пропонуємо, оскарження рішень податкової по всій Україні

Якщо ви хочете повернути гроші, які позичили, то звернення до боргових адвокатів або адвокатів щодо стягнення заборгованості буде найвірнішим рішенням. Те, що здається вам непосильним завданням, буде звичайною роботою для адвоката щодо стягнення заборгованості.

Наші адвокати зі стягнення вже неодноразово допомагали клієнтам у таких питаннях, ніж заслужив на їхню подяку. Тому, довірившись нам у таких питаннях, ви можете розраховувати на швидке повернення суми боргу.

Адвокати зі стягнення боргу, адвокатська компанія Ліга Права, у найкоротший термін надасть вам кваліфіковану допомогу. Ми зможемо вирішити конфлікт у досудовому порядку, а за необхідності стягнемо борг у суді.

  P/S: Наші адвокати зі стягнення боргу допоможуть вирішити проблему швидко та законно. Боржник поверне ваші гроші! Дізнайтесь про - Ефективні способи нематеріальної мотивації працівників, нові технології.

<< Назад