Полезная информация

Мій відгук про медичний центр МедПрофіКлініка.

07.03.2023

Хочу висловити подяку медичному центру МедПрофіКлініка! Людмила Василівна уважний лікар гастроентеролог, яка лікує безпечно та надійно. Хто знайомий з такими симптомами як біль у животі та печіння, почуття тяжкості, розпирання, то Ви мене зрозумієте.

Перша консультація у медичному центрі МедПрофіКлініка змінила моє ставлення до проблеми. Якщо раніше я користувалася знеболюючими засобами, то після консультації з лікарем з'явилася надія на інше життя без болю. Я хоч і доросла жінка, і здатна сама приймати рішення, але в цьому випадку довелося послухати маму і зробити перший крок.

Спочатку відвідала сімейного лікаря, за його рекомендаціями можна було б піти і до нашої районної клініки, але краще... цитую: “є сучасна багатопрофільна клініка, яка пропонує своїм пацієнтам широкий спектр послуг клінічної, профілактичної та естетичної медицини”...і з лікування проблем із шлунково-кишковим трактом у тому числі.

Під час обстеження та лікування я ближче познайомилася з лікарями та персоналом, не було нічого такого, що дозволило б засумніватися у їхньому професіоналізмі. Ввічливість, акуратність і впевненість у діях це те, що мені було потрібно.

До речі, можливо Вам знадобиться, що в медичному центрі МедПрофіКлініка основними напрямками є: ортопедія-травматологія, артроскопія, нейрохірургія, нейроортопедія та вертебрологія, реабілітація багатопрофільна, кардіологія та гінекологія.

Після ретельного обстеження, мені поставили діагноз виразка дванадцятипалої кишки, все ж таки це не прободна виразка, могло бути і гірше, якби я й далі терпіла біль і користувалася знеболюючими засобами. Я погодилася на операцію, без сумніву, що все пройде з позитивним результатом.

Результат: минуло два місяці, шва практично не видно, я хоч і дотримуюся дієти, але в іншому відчуваю себе чудово, немає дискомфорту і страху, що вночі я не висплюсь через болі, або на роботі мені доведеться пити знеболювальне, щоб виконати свої службові обов'язки. Життя до та після. Свобода у діях, впевненість у собі, більше часу приділяю дітям, настрій прекрасний. І все це завдяки фахівцям лікарям медичного центру МедПрофіКлініка.

Мій відгук-це тільки невелика частина моєї подяки за моє здоров'я. Здоров'я не купиш, але вирішити проблему можна, варто лише звернутися до фахівців. . Сподіваюся мій відгук про медичний центр МедПрофіКлініка стане Вам у нагоді у разі виникнення проблем зі здоров'ям. Усього доброго, будьте здорові, не хворійте!

<< Назад