Articles

Фаланговые кольца – трендовая деталь твоего образа

15.12.2023

Самый необычный дизайн колец на сегодняшний день – кольца на фалангу. Эти украшения набирают свою популярность с каждым днем, ведь они действительно невероятно смотрятся на руках.

подробнее >>

Метал та бізнес: міцний союз для презентації

01.11.2023

В сучасному світі ключовим фактором успіху бізнесу є ефективна комунікація та брендування. Один із засобів, який часто недооцінюється у досягненні цієї мети, - це використання металевої презентаційної продукції.

подробнее >>

Юрист із податкових спорів. Чим може допомогти?

23.08.2023

Компаніям доводиться розвиватися у нестабільних економіко-політичних умовах.

подробнее >>

Адвокат зі стягнення боргу

18.08.2023

Через непросту фінансову ситуацію виникає проблема повернення кредитору коштів, які боржник запозичив.

подробнее >>

Відпочинок для розуму: знайдіть свій внутрішній спокій у нашому затишному магазині

05.07.2023

У неспокійний час допомагають відволікатися настільні ігри. Це корисний і доступний усім спосіб відпочити не тільки фізично, а й розумово. Такий вид дозвілля існує вже понад 4000 років.

подробнее >>

Як правильно вибирати кальян і його складові?

23.06.2023

Багато любителів "подиміти" рано чи пізно стикаються з питаннями, пов'язаними з вибором і купівлею кальяну і всіх необхідних складових до нього. Є безліч нюансів, про які потрібно обов'язково знати, перш ніж розпочинати вибір і купівлю кальяну.

подробнее >>

Ефективні способи нематеріальної мотивації працівників

15.06.2023

Як змусити працівників працювати, якщо вони не хочуть? Ніяк. Примушувати безглуздо - потрібно знайти мотиватори, з'ясувати, що рухає людьми у вашій команді, заради чого вони готові згорнути гори. І тоді в них з'явиться бажання, і енергія.

подробнее >>

Співробітники, які знижують ефективність команди

15.06.2023

Існують типи співробітників, які через свої особисті особливості здатні внести розлад навіть у найдружніший і працездатний колектив. Вони демотивують колег та руйнують звичні стандарти організації, від їхніх дій знижуються результати команди. Зібрали п'ять типів токсичних співробітників, а також способи їхньої "нейтралізації".

подробнее >>

Навіщо навчатись на програмах MBA?

13.05.2023

MBA - від англ. master of business administration чи магістр економічного управління. Ці програми з'явилися вони в США наприкінці XIX століття — у країні, де Форд вигадав перший конвеєр зі збирання автомобілів, який вимагав чіткої синхронізації постачання тисяч комплектуючих.

подробнее >>

Переваги роботи з KPI, навіщо KPI

13.05.2023

Організації отримують безліч переваг при використанні ключових показників ефективності, багато з яких ви побачите у цьому посібнику. Однак ось 2 основні переваги, на які може розраховувати компанія:

подробнее >>