Articles

Аутсорсинг в продаж

05.08.2022

Ти хочеш продажу? А я як хочу! І конкуренти твої хочуть. Та взагалі будь-який бізнес хоче щось продати і, бажано, із 300% націнкою. Так ось, мій друже - ти потрапив за адресою.

подробнее >>

Ключові показники маркетингу та продажів

05.08.2022

Зараз непростимо витрачати гроші на рекламу, особливо якщо відділ продажу зливає заявки. Щоб такого не відбувалося, потрібно контролювати 5 ключових показників маркетингу та продажу.

подробнее >>

Выбираем детские сережки: гвоздики, серьги-кольца и другие модели

15.07.2022

Часто родители принимают решение проколоть дрчери ушки в годик. Золотые украшения в таком возрасте не столь актуальны, а вот серебряные приходятся в самый раз. Маленький ребенок вполне осознает эстетическую составляющую украшений, поэтому к выбору стоит подойти серьезно. В ассортименте ювелирные украшения представлены в ювелирном магазине Золотой Век.

подробнее >>

Як правильно мотивувати персонал

08.05.2022

подробнее >>

Что такое маркетплейс?

07.05.2022

Маркетплейс дозволить вам виключити витрати на утримання торгової точки офлайн, збільшити продажі та розширити географію клієнтської бази

подробнее >>

Принципи мерчандайзингу торгового залу магазину

12.04.2022

У роздрібній торгівлі мерчандайзинг це розміщення продукції на полицях та вітринах різних торгових точок. Раніше цим займалися працівники магазинів. Пізніше власники торгових точок виявили, що набагато економніше вимагати цього від виробника чи постачальника товарів. Сьогодні у сфері торгівлі вже працюють спеціальні фірми, які пропонують послуги мерчандайзингу з поповненням запасів магазину. Практикуючи цей метод торгівлі, власники супермаркетів зменшили кількість персоналу та відповідно скоротили витрати.

подробнее >>

Як управляти онлайн-репутацією компанії. Рекомендації експерта?

11.04.2022

А ось Онлайн-репутація бізнесу може бути крихкою, як кришталевий келих, і міцною, як алмаз. Як зробити так, щоб вашим був другий варіант? СМО онлайн-сервісу з розміщення спонсорського контенту PRNEWS.IO Немирівський Ігор Борисович розповів про це у статті для нашого сайту.

подробнее >>

Пасивний дохід: як його нагромадити і скільки потрібно грошей

11.04.2022

Пасивний дохід - відмінний спосіб заробити більше, коли справи йдуть у гору, і хороша підмога, коли не все гладко або просто хочеться зробити паузу в роботі. Скільки капіталу потрібно для отримання пасивного доходу та як його нагромадити, розповідає фінансовий консультант Старожукова Інна Альбертівна.

подробнее >>

18.03.2022

подробнее >>

10.03.2022

подробнее >>