Articles

Что такое МВА

05.10.2015

Мастер делового администрирования или МВА (Master of Business Administration) - самая известная и популярная в наши дни программа в сфере обучения управлению бизнесом, в том числе и международным.

подробнее >>

Что такое мини MBA. Ситуация на рынке Украины

01.10.2015

Наряду с традиционными МВА бизнес-школы активно предлагают и разнообразные мини МВА.
Что это - укороченная версия классической программы или просто набор тренингов в красивой упаковке?

подробнее >>

Кому он нужен, этот МВА

01.10.2015

Master of Business Administration — наиболее престижная степень в бизнес-образовании, появившаяся в Америке в начале ХХ в. и признаваемая сегодня во всем мире. Особенностями MBA являются ориентация на практический опыт и охват различных областей управления. Теории в общей структуре курса отводится сравнительно небольшое место — основное внимание уделяется работе с «реальными» ситуациями (case-studies).

подробнее >>

Словники майбутнього

26.11.2012

Електронні словники - що це таке, як правильно вибрати електронний словник?

подробнее >>

Аквабілдінг

23.11.2012

«Побудувати» своє тіло, зробити його струнким і красивим допоможе аквабілдінг. Вправи в воді необхідні всім, хто прагне зміцнювати своє здоров'я. Стаття містить рекомендації для бажаючих зміцнити здоров'я водними тренуваннями.

подробнее >>

Історія Української Асоціації Маркетингу.

23.11.2012

Цікава стаття про тернистий шлях українського маркетингу, а також про те, що таке тренінг для маркетологів. Яким повинен бути тренінг і якими якостями повинен володіти тренер? А також кілька слів про тренера Лилик Ірині Вікторівні та модульній програмі "Маркетинг".

подробнее >>

Як налаштуватися на робочий лад після відпустки?

23.11.2012

Відпустка закінчилася, і так не хочеться приступати до своїх посадових обов'язків. У статті розповідається про те, як легше адаптуватися до зміни життєвих ритмів. Автор дає практичні рекомендації, дотримуючись яких, працююча людина зможе уникнути відпускний депресії. Він навчиться отримувати задоволення від своєї професійної діяльності і буде прагнути на роботу після відпочинку, як на свято.

подробнее >>

Стань цікавим тренером.

23.11.2012

У статті описано шість ігор для тренерів для створення веселої атмосфери, швидкого знайомства учасників один з одним, а також згуртування команди для навчання.

подробнее >>

Модуль 1 Ефективний керівник

21.11.2012

Основні функції управління. Цикл управління: «Планування - Постановка завдань - Мотивування - Контроль - Аналіз і прийняття рішень».

подробнее >>

Модуль 2 Стратегія бізнесу

21.11.2012

Стратегічний аналіз, вибір стратегічних альтернатив, розробка стратегії

подробнее >>